De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Interieur
met print

Een gegarandeerde indruk met onze bedrukte wandpanelen

In onze studio bedenken, en creëren we producten waarmee wij jouw interieur verfraaien. Een mooi voorbeeld zijn onze bedrukte wandpanelen, deze geven een passende sfeer aan elke ruimte. Ze worden vaak gebruikt als eyecatcher in kantoren en restaurants, maar ook in winkels hebben we al veel wanden geplaatst om de juiste sfeer of merkbeleving toe te voegen aan de ruimte.

We kiezen samen met jou voor het meest geschikte materiaal voor de aankleding van het interieur. Plaatmateriaal wordt rechtstreeks bedrukt zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Uitsparingen voor stopcontacten e.d. worden uitgesneden zodat alles netjes past. Desgewenst zorgen wij voor de montage zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. Kortom, voor ontwerp tot montage ben je bij Art & D-Sign aan het juiste adres.

Een peesdoek in het interieur!

Een peesdoek is een bedrukt polyesterdoek met rondom een aangenaaide pees. Dit doek past precies in een bijbehorend aluminiumpeesframe. De peesdoeken kunt u wisselen zo vaak als u wilt, en is een communicatiemiddel dat makkelijk is te wisselen door winkelpersoneel, zo bespaart veel tijd met het wisselen van acties en promoties of past u het interieur makkelijk aan naar de gewenste sfeer. Ook is het mogelijk het frame te voorzien met Led verlichting. Zo creëer je zeer opvallende media uiting waardoor de print van de textieldoek nog beter uitkomt. Ook voor in de beurstand is het een veelgebruikt communicatiemiddel.

Wand, meubel en raam bestickering

Een kale deur, een saaie wand, open ramen, of een net niet passend meubel. Dat zijn verschillende onderdelen waar je vaak meer mee kan dan je denkt. Je kan deze een totaal andere look en feel geven door ze te voorzien van een fullcolour print. Of het nou gaat om systeemwanden in een kantoor of ramen die ruimtes van elkaar scheiden. Wij kunnen in onze studio een concept maken dat zorgt voor een compleet nieuwe beleving. Privacy in uw kantoor, merkbeleving in uw winkel, of een passende sfeer in uw restaurant. Heeft u plannen om een ruimte meer sfeer en beleving te geven? Wij denken graag met u mee en kunnen u helpen met het design maar ook de uitwerking en de montage.

Akoestische panelen met uw huisstijl!

Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek voor jouw klanten te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Door deze panelen een uitstraling te geven met jouw huisstijl, een aantrekkelijke afbeelding of reclameboodschap is hij perfect in ieder interieur te verwerken.

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij Akoestische panelen. Dankzij Akoestische panelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische panelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische panelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij.

Meer over bedrukte wandpanelen?

Heb je ook een ruimte waar je wat aan de akoestiek zou willen doen op een creatieve manier die past bij uw huisstijl? Neem hierover contact met ons op voor meer informatie!

Wat nog meer?

  • Magazines
  • Displays
  • Hang tags
  • Flyers
  • Product Catalogus
  • Brochures
  • POS
  • Makelaarsborden
Contact via Whatsapp
Stel uw vraag of offerteaanvraag via Whatsapp!
om te verkopen
moet het opvallen!